Autentikus nápolyi pizza Újpest szívében | 🌟 La Piccola Napoli pizzéria
KATEGÓRIÁK
Több száz törzsvendégünk kedvencei – TOP 5 pizza
Kemencés pizzáinkhoz csak eredeti olasz alapanyagokat használunk: 🍅 San Marzano paradicsom, bivalytejes sajtok, olasz termelői salsiccia, érlelt prosciutto... Már a feltétek is ízutazást garantálnak - rendelj a kedvencekből!
Gőzölgő pizzaillat, robbanó olasz ízharmónia - rendelj könnyedén!
Kemencében sült pizzánk kívül roppan, belül légiesen puha. A lágy bivalymozzarella, a testes paradicsomszósz, és a friss bazsalikom egy falatban összeolvad... Szaftos ízharmónia, napfény, Olaszország.🍅🌿 Rendelj elvitelre vagy házhoz!
Ha pizzarendelés Újpestről, akkor a legjobb választás a La piccola napoli:
1. Nápolyi stílus, kemencéből
72 órás bigás tésztánk kívül roppan, belül felhősen puha. Pár perc alatt sül, több száz fokon – pont úgy, ahogy Nápolyban. Nincs túlpakolás, csak harmóniában egybeolvadó autentikus ízek.
2. Eredeti olasz alapanyag, mindig frissen
🍅 San Marzano paradicsom,
🧀 buffala mozzarella, burrata,
🥩 spianata, prosciutto, házi salsiccia –
minden eredeti, olasz termelőktől érkezik. Az önmagában is mennyei alapanyagaink, több éves kutatómunkánk gyümölcse.
3. Közvetlen rendelés, garantáltan a legjobb online árak
Webshopunkból rendelve nem kell közvetítői díjat fizetned, mint a nagy ételrendelő appoknál! Ha itt rendelsz, nem csak spórolsz, de közvetlenül helyi vállalkozásunkat is támogatod! Köszönjük!
+1. Rendelésed frissen készítve, gondosan csomagolva adjuk a futárnak
Pizzakemencénket ugyan nem tudjuk házhoz vinni, de mindent megteszünk, hogy az otthonod kényelmében is átélhesd az autentikus olasz pizzaélményt.
Minden rendelést frissen sütve, körültekintően csomagolva adunk át a futárnak.

Egy kis Nápoly Újpest szívében – ahogy mi álmodtuk meg

A gyerekkori családi utazásokból
nem a városokra, hanem az ízekre emlékszem.
Egy tengerparti pizza,
a kemence illata,
a paradicsomszósz telt, egyszerű íze.
Talán itt kezdődött a kapcsolatom a konyhával –
azóta is azt keresem, hogyan lehet
néhány jó alapanyagból "egyszerűen” jót adni.
A La Piccola Napoli pizzéria
a családunk régi üzlethelyiségében született meg, Újpesten.
Átalakítottuk, kibővítettük,
és elkezdődtek a próbasütések.
Ha valami nem volt az igazi, újrakezdtük.
A séfemmel máig értjük egymás gondolatait –
ha megálmodok egy ízkombinációt,
másnapra már kóstolhatom is.
Addig dolgozunk a receptúrán,
amíg mindketten azt nem mondjuk: ez JÓ.